Uvažujete o táboře na příští rok pro své děti? Dopřejte jim pohyb a zábavu a pošlete je na sportovní tábor. Týdenní pobyt se uskuteční od 24.7. do 30.7.2022 na Horské chatě Kozubová v Beskydech. Pro děti jsou připravené nejen hry, ale také 2-3 tréninky denně pod vedením zkušených trenérů z HC Oceláři Třinec.  Sportovní tábor navazuje na předchozí ročník, který měl velký úspěch.  

První ročník sportovního táboru pod vedením Ivety Wojnarové a Michala Papaje se uskutečnil v srpnu 2021. Mezi dětmi byli sportovci, obézní děti a dokonce autisté. Zkušeným trenérům se však podařilo s dětmi vytvořit úžasný kolektiv,  ve kterém se všichni navzájem podporovali a naučili se spoustu nových věcí. I proto se rozhodli na tento tábor navázat a kromě pravidelných tréninků dětí a jednodenních sportovních aktivit zorganizovat také další tábor pro děti ve věku 9-15 let.

Díky profesionální náplni tréninků se účastníci táboru naučí, jak správně cvičit a posilovat v daném věku, jak dodržovat správné držení těla a posilovat zádové svalstvo, a zároveň si užijí spoustu her a soutěží. 

Cena týdenního pobytu na sportovním táboře je 5.990 Kč, tak neváhejte a přihlaste své děti již dnes. 

Kontaktovat můžete
Ivetu Wojnarovou na T: 608 713 042, nebo
Michala Papaje na T: 725 168 310.

 

KONTAKTOVAT

Uvažujete o táboře na příští rok pro své děti? Nebo byste rádi sami začali cvičit snadno a pod vedením trenérky a výživové poradkyně v jednom? Nebojte se zeptat!

Iveta Kochová – je zkušená profi trenérka fitness a Body and Mind lekcí, která má za sebou mnoho vzdělávacích programů a vedení osobních i skupinových tréninkových lekcí. Působí jako kondiční trenér v hokejové akademii HC Oceláři Třinec a zároveň vede hodiny aerobiku a fitness v Českém Těšíně (bossu, power jóga, pět tibeťanů, zdravá záda, chi-toning, aj.). Prozradí vám, jak se dobře starat o své tělo a naučí Vás správně cvičit, což bude mít vliv nejen na fyzický vzhled a psychiku, ale také na celkový zdravotní stav. 

Fotogalerie z předchozího ročníku sportovního tábora.