Cévní systém je jedním z nejdůležitějších systémů v našem organismu. Pomáhá distribuovat kyslík a další životně důležité živiny do celého těla, a to prostřednictvím krve. Zároveň pomáhá odvádět odpadní látky z těla ven. Přesto právě cévám věnujeme jen málo pozornosti. Kardiovaskulární onemocnění, která s průchodností cév velmi souvisí, jsou přitom podle světové zdravotnické organizace v posledních 20 letech nejčastější příčinou úmrtí. 

Které zdravotní problémy si představit pod pojmem „onemocnění cévního systému?

  • vysoký a nízký krevní tlak,
  • ateroskleróza (častá příčina infarktu myokardu a mozkových příhod),
  • záněty,
  • hemeroidy,
  • nedokrvování částí těla, jejichž příčinou je zúžení nebo ucpání tepen.

Využijte možnost a zjistěte, jak na tom jste. Včasná a přesná diagnostika může výrazně pomoci při řešení případných onemocnění. 

Těšíme se na Vás
PaedDr. Emília Bury, Harmonie těla a duše

PaedDr. Emília Bury pracuje jako medicinský reprezentant, kde se zabývá především ověřenými produkty z finské přírody. Kromě toho vede vlastní salón SPA Cosmetics v Českém Těšíně, a je mentorkou pro desítky lidí ve své obchodní síti a konzultantem v oblasti zdravého životního stylu pro stovky klientů. Na základě analýzy vlasů a diagnostiky z kapky krve – zjištění antioxidační kapacity, toxinů v těle, stavu imunity, Vám dokáže doporučit, kterými vitamíny a minerály posílit výživu těla. 
 

NEVÁHEJTE MNE KONTAKTOVAT.
T: +420 724 122 133