V pátek 1.11.2019 se v Praze uskutečnila největší konference roku 2019 pro všechny profesionály z oblasti krásy a péče – BEAUTY MASTER KONFERENCE. Jsme hrdí, že jsme se na této akci podíleli a mohli jsme zde přednášetu.

Osobnosti jako Jan Mühlfeit, Veronika Vieweghová, David Kirš, Daniela Drtinová, nebo Jan Vojáček. Tito a mnozí další se podělili s účastníky o bohaté zkušenosti z byznysu, životního stylu, komunikace i růstu v podnikání. 

V druhém sále pak zároveň probíhaly přednášky odborníků právě z oboru kosmetické a zdravotní péče. Jednou z firem, která zde zastupovala jak odbornou kosmetickou péči, tak zdravotní a výživové poradenství, je česká společnost Finclub International, a.s., která působí na českém trhu již více než 25 let a dodává přírodní doplňky stravy z Finska.  Celý program akce akce.

Co vše prozrazuje náš obličej? Jaké minerály je třeba doplňovat v jednotlivých ročních obdobích? A které projevy jsou upozorněním nedostatků péče o naše vnitřní orgány?

Právě o tom zde jako první přednášející hovořila zástupkyně společnosti Finclub PaeDr. Emília Bury na téma „KOSMETICKÁ PÉČE S VYUŽITÍM DIAGNOSTIKY Z OBLIČEJE“. 

Díky celoročnímu plánu ochrany zdraví, který je definován v Pentagramu, je možné zharmonizovat jak zdraví, tak pleť každé ženy. Měli bychom vnímat krásu i fyzické zdraví jako celistvou záležitost,“ vysvětluje Emília Bury.

Kdyby byla energie člověka optimální, byla by pleť jasná a v dobrém stavu. Jakákoli porucha nebo nemoc se projevuje změnou barvy, textury a vzhledu. Proto není vůbec od věci podívat se na svůj obličej za účelem analýzy, s cílem vnímat signály vlastního těla a díky tomu naslouchat více přirozeným procesům těla,“ doplňuje s úsměvem Emília Bury, která se poradenstvím v oblastí krásy a zdraví zabývá již 25 let.

Svým přispěním se Emília Bury a společnost Finclub International, a.s. zařadili mezi průkopníky, kteří prostřednictvím konference BEAUTY MASTER chtějí podpořit vzdělávání kosmetiček a menších podnikatelek a podnikatelů v tomto oboru. 

Konference BEAUTY MASTER se uskutečnila v HOTELU GRANDIOR****, na ulici Na Poříčí 1052/42, v Praze 1. Více informací najdete na www.beautymaster.cz.