Lidé, kteří mají dnes obavu o práci nebo o zdraví, jsou všude kolem nás. Kolika lidem byste rádi pomohli, kdyby to bylo ve vašich silách? A co když to ve vašich silách je?

AKADEMIE SRDCE pomáhá všem, kteří se do ní zapojí, objevovat možnosti, jak zlepšit zdraví své i svých blízkých a přátel. Zároveň vám však AKADEMIE SRDCE dává také možnost pracovat na svém osobním rozvoji, na tom, aby se člověk neustále posouval dále, i možnost učit se samostatně podnikat a vést svůj tým lidí.

Je úžasné, když člověk není na všechno sám, má svého mentora, a lidi, o které se může opřít, ať už se rozhodne rozumět více zdravotním problémům a jejich řešení, nebo podnikat v medicínské oblasti. Zásadní je vždy PROČ a JAK svou práci děláte, což platí pro všechny profese.

Video upoutávkou „Kontakty“ chceme oslovit ty, kteří touží něco změnit. Ty, kteří zvažují možnosti, jak v budoucnu snížit hrozbu zdravotních komplikací, ale i existenčních problémů. Naším cílem je totiž pomáhat. Pokud máte stejný cíl, video je úvodem k jedné ze vzdělávacích lekcí celého systému AKADEMIE SRDCE.

AKADEMIE SRDCE je pro členy Finclubu zcela zdarma. Co nabízí?

  • odborné informace týkající se zdravotních problémů a jejich řešení
  • koučovací nástroje a videa, které vám pomáhají se posouvat v životě ke svým snům a cílům
  • odborné webináře s lékaři na téma konkrétních zdravotních problémů a s možností konzultovat a ptát se na to, co vás trápí
  • online poradnu s lékaři z našeho lékařského grémia
  • vzdělávací lekce, které obsahují zásadní vědomosti a návody, jak podnikat a zároveň pečovat o lidi kolem sebe
  • vědomosti a znalosti získané za více než 25 let historie společnosti Finclub International
Jak se stát členem Finclubu a co to znamená?

Jednoduchým krokem získáváte možnost konzultace svých zdravotních problémů s odborným medicínským poradcem, možnost výhodných cen, slev a akcí na desetiletími ověřené produkty a doplňky stravy, a spousty dalších výhod. Jednou z těch zásadních výhod je také zcela zdarma přístup k modernímu online vzdělávání AKADEMIE SRDCE. Pokud toužíte pomáhat sobě i druhým ke zdraví, tato cesta může být ta pravá pro vás. 

Neváhejte mne kontaktovat. Ráda vám předám detailnější informace. Rozhodnutí je pak již jen na Vás.

Těším se na případné setkání / komunikaci s Vámi. 🙂

PaedDr. Emília Bury
medicínský reprezentant a spoluzakladatelka projektu Harmonie těla a duše

CHCETE SKUTEČNĚ NĚCO ZMĚNIT?
PORADÍm VÁM, JAK NA TO.
T: +420 724 122 113