Ve dnech 10. – 12. září 2021 se uskutečnila mezinárodní konference společnosti Finclub International. Na společné setkání konečně po dvou letech se těšili obchodní partneři z Česka, Slovenska a Polska, ale také zástupci předního světového producenta přírodních doplňků stravy, firmy Hankintatukku Oy, a online předali pozdrav Domenico Scordari, CEO italské firmy Natura & Benessere, Pekka Rissiko z Finska, nový ředitel firmy Hankintatukku Oy, a Kohei Homma, představitel japonské společnosti Amino Up, která je dodavatelem suroviny AHCC pro přípravek Mycelcaps.

Velký dík všem, kteří se na přípravách podíleli

Konference byla nabitá cennými informacemi, plná dojmů a zážitků. Za sebe i lidi ve svých sítích bych tak ráda poděkovala nejen všem účastníkům, ale především těm, bez nichž by celá konference nebyla možná, a to prezidentce Finclubu International, paní Markétě Trojakové, Bogdanu a Jolantě Trojakovým, a vedení společnosti Januszovi, Tomaszovi a Danielu Burawovým. Můj velký dík však patří také všem lidem na centrále, kteří se na organizaci akce vždy podílejí. Díky jejich strategické přípravě a zodpovědné péči jsme si mohli my účastníci užít cennou konferenci a s tím i krásné prostředí, skvělé jídlo a nádherný víkendový pobyt na hotelu Vitality ve Vendryni. Děkujeme!

Představení jedinečných EKO produktů i trendů v online komunikaci

Skutečný zážitek. Přesně tak by se dala popsat přednáška Daniela Burawy, který nám předal svou zkušenost z osobní návštěvy jižní Itálie. Právě tam totiž Domenico Scordari pěstuje Aloe Vera stejnou přírodní cestou jako lidé před 2000 lety a pečuje o své děti, jak svým rostlinám říká, aby poctivou a čistě ekologickou péčí z těchto úchvatných rostlin vykřesal to nejlepší pro přírodní kosmetiku, kterou Finclub nabízí.

O intenzivní zážitek z přednášky se zasloužil také sám Domenico, který v nádherném videu o Aloe Vera předal pozdravy. 

Nakonec, posuďte sami. 

Komunikace trochu jinak

Jak zaujmout lidi kolem sebe, abychom jim mohli pomáhat ke zdraví? V čem spočívá handicap online komunikace oproti osobní? Jak používat aplikace jako jsou Teams, Canva nebo Zoom? O své zkušenosti z praxe se podělili lidé z Česka, Slovenska i Polska. Komunikace je důležitá nejen pro obchodování, ale také pro správný zákaznický servis. Přednášky tak navázaly na vzdělávací systém AKADEMIE SRDCE, který byl spuštěn v roce 2020 a který je plně k dispozici všem členům Finclubu zcela zdarma! A my vám přinášíme pár výstupů z konference, které by se vám mohly hodit. 

Kreativní příspěvky na Fb a Instagram jedině na Canva.com.

Na online platformě Canva.com připravujeme letáky, pozvánky, prezentace, ale především příspěvky na Facebook a Instagram. Připravily jsme pro vás jednoduchý návod, jak začít.

Canva.com – návod ke stažení v pdf

Mít vlastní magazín skoro zadarmo? Ano. S aplikací Yumpu.com to jde.

Mít vlastní magazín byl vždycky můj sen. Mnozí mí klienti totiž stále preferují tištěné podklady. Na druhou stranu dnes spousta lidí už získává informace pouze online. Jak to skloubit? Rozhodla jsem se vydávat magazín, který mohu předávat tištěný i online, a na jehož publikování nebudu muset vydat téměř žádné finance. Magazín tvoří nejen mé příspěvky, ale i dalších lidí z našich sítí. Cílem je inspirovat společnými zkušenostmi co nejširší rozsah lidí. 

Magazín zobrazíte kliknutím na obrázek.
Yumpu.com – platforma pro publikování magazínů, dokumentů (pdf). Základní varianta Yumpu.com je zcela zdarma. 

AKADEMIE SRDCE je tu pro všechny zdarma. Záleží jen na vás, zda ji využijete.

Jak začít podnikat, jak napsat vlastní příběh tak, aby upoutal, nebo jak si nastavit cíle a podnikat jako profík v duchu projektového řízení. To a mnohé další obsahuje vzdělávací systém AKADEMIE SRDCE, který se firma Finclub rozhodla dát k dispozici nejen svým obchodníkům, ale i všem klientům a lékařům, tedy všem členům Finclubu v Čechách, na Slovensku i v Polsku. Video-upoutávka na další z lekcí třeba zaujme právě vás.

Zapojit se a začít využívat vzdělávání nikdy nebylo snazší. Žádné investice do drahých kurzů, knih a materiálů, žádný čas strávený ve škole. Studujete tehdy, když máte na to čas. 
Těšíme se na vás na další konferenci, wellness víkendu nebo třeba online besedě. Práce pro lidi a s lidmi je totiž to, co nás naplňuje. 🙂

AKADEMIE SRDCE je pro členy Finclubu zcela zdarma. Co nabízí?

  • odborné informace týkající se zdravotních problémů a jejich řešení
  • koučovací nástroje a videa, které vám pomáhají se posouvat v životě ke svým snům a cílům
  • odborné webináře s lékaři na téma konkrétních zdravotních problémů a s možností konzultovat a ptát se na to, co vás trápí
  • online poradnu s lékaři z našeho lékařského grémia
  • vzdělávací lekce, které obsahují zásadní vědomosti a návody, jak podnikat a zároveň pečovat o lidi kolem sebe
  • vědomosti a znalosti získané za více než 25 let historie společnosti Finclub International
Jak se stát členem Finclubu a co to znamená?

Jednoduchým krokem získáváte možnost konzultace svých zdravotních problémů s odborným medicínským poradcem, možnost výhodných cen, slev a akcí na desetiletími ověřené produkty a doplňky stravy, a spousty dalších výhod. Jednou z těch zásadních výhod je také zcela zdarma přístup k modernímu online vzdělávání AKADEMIE SRDCE. Pokud toužíte pomáhat sobě i druhým ke zdraví, tato cesta může být ta pravá pro vás. 

Neváhejte mne kontaktovat. Ráda vám předám detailnější informace. Rozhodnutí je pak již jen na Vás.

Těším se na setkání / komunikaci s Vámi. 🙂

PaedDr. Emília Bury
medicínský reprezentant a spoluzakladatelka projektu Harmonie těla a duše

CHCETE SKUTEČNĚ NĚCO ZMĚNIT?
PORADÍm VÁM, JAK NA TO.
T: +420 724 122 113