Na léto ve Francii se těším každým rokem. Nejen že zde máme dceru s rodinou, kterou konečně navštívíme, ale také protože mi každým rokem dá spoustu nové energie a inspirace. Někdy je však samotná cesta na vytouženou dovolenou i dost náročná a člověk musí myslet na zadní vrátka. Co vzít s sebou?

Naší cestě do Francie tentokrát předcházela ještě návštěva Slovenska. Z golfového turnaje ve Skalici si náš syn Oliver odnesl krásné 1. místo v kategorii juniorů a stříbrnou medaili v celkové kategorii mužů! Po velké radosti jsme se vydali na o to delší cestu na vytouženou dovolenou ve Francii.

Burgundsko má úžasnou atmosféru. Vévodství, které ve 14. a 15. století bylo jedním z nejbohatších a nejmocnějších evropských států je známé vysokou produkcí kvalitního vína a dijonskou hořčicí. Pokud však cestujete několik dní stejně jako my, a do toho vás stihne déšť, únavě se nevyhnete. Je dobré se proto posílit a dodat tělu potřebné vitamíny. Nezkazte si náročným cestováním zážitek, na který se tolik těšíte. 

V tomto směru Vám pomůže Acerolka 🙂 

Co je „Acerolka“?

Xyliacertabs obsahuje vitamín C z tropické třešně aceroly a černého rybízu, je slazen xylitolem (přírodní sladidlo z březové kúry). Je velmi chutný a dlouhodobě oblíbený mladší i starší generací.

Vitamín C přispívá k tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavek, zubů, dásní, kůže, cév. Má kladný vliv na imunitu, přispívá k činnosti nervové soustavy. Je užitečný v boji s únavou, zvyšuje vstřebávání železa.

Černý rybíz podporuje vylučování vody a kontrolu tělesné hmotnosti, pomáhá osvěžit organismus.

A my se zase můžeme vydat dále, za poznáváním hradů a zámků a úžasné burgundské kuchyně.

Mušle na víně je jídlo, kterému nikdy neodolám. 🙂  

Pečujte o sebe doma i na cestách.

PaedDr. Emília Bury pracuje jako medicinský reprezentant, kde se zabývá především ověřenými produkty z finské přírody. Kromě toho vede vlastní salón SPA Cosmetics v Českém Těšíně, a je mentorkou pro desítky lidí ve své obchodní síti a konzultantem v oblasti zdravého životního stylu pro stovky klientů. Na základě analýzy vlasů a diagnostiky z kapky krve – zjištění antioxidační kapacity, toxinů v těle, stavu imunity, Vám dokáže doporučit, kterými vitamíny a minerály posílit výživu těla. 

Neváhejte mne kontaktovat

T: +420 724 122 113
E: bury.milka@gmail.com