Kdo z nás by v této době nepotřeboval radu, jak věci zvládnout? Jak najít čas na sebe, rodinu, práci, výuku, natož na koníčky a nezbláznit se při tom? Jenže kde najít tu správnou inspiraci? Život je snazší, když máte kolem sebe lidi, kteří jsou tu pro Vás a umí Vám poradit. 

Cítíte, že chcete ve svém životě něco změnit? Posunout se někam jinam? Zajímal by Vás náš příběh? Nebojte se nás zeptat. Za zeptání nic nedáte a třeba objevíte něco, co pomůže v životě i Vám.“ 

Milka Bury a Iveta Kochová

Neváhejte nás kontaktovat.
Těšíme se na Vás. 🙂 

PaedDr. Emília Bury pracuje jako medicinský reprezentant, kde se zabývá především ověřenými produkty z finské přírody. Kromě toho vede vlastní salón SPA Cosmetics v Českém Těšíně, a je mentorkou pro desítky lidí ve své obchodní síti a konzultantem v oblasti zdravého životního stylu pro stovky klientů. Na základě analýzy vlasů a diagnostiky z kapky krve – zjištění antioxidační kapacity, toxinů v těle, stavu imunity, Vám dokáže doporučit, kterými vitamíny a minerály posílit výživu těla. 

Iveta Kochová je profesionální trenérkou fitness a Body and Mind lekcí a působí jako kondiční trenér v hokejové akademii HC Oceláři Třinec. Vede komerční hodiny aerobiku a fitness v Českém Těšíně – např. funkční tělo, cvičení s bossu, power jóga, pět tibeťanů, zdravá záda, chi-toning ad., a propojováním efektivního cvičení a výživového poradenství už pomohla desítkám klientek nejen shodit kila, ale vyhnout se jojo efektu a posílit zdraví a kondici.

Společně vytvořily jedinečný SPA koncept ucelené péče pro ženy nazvaný HARMONIE TĚLA A DUŠE.

Máte chuť něco změnit? Využijte příležitost se zeptat.