Pevnější kontury tváře, krku a očního okolí, odbourání dvojité brady i otoků kolem očí. A především redukce vrásek. Dámy, která z nás po tom netouží? Emília Bury, která se specializuje na přirozené omlazování těla i mysli, nám prozradí tajemství, jak na to.

Konečně jsme se dočkaly léta, slunce svítí a těšíme se na zaslouženou dovolenou. Ještě než se za pár týdnů konečně dočkáme, čeká většinu z nás spousta práce, shánění všeho potřebného a nakonec sbalit všechny své ratolesti včetně manžela. Jinými slovy … slunce už je tu, ale k vytažení opalovacího krému na světlo boží ještě nedošlo. Emília Bury, jedna z autorek projektu Harmonie těla a duše, upozorňuje, že v tomto čase dostává „zabrat“ především naše tvář. 

Ve všem tom prosluněném shonu se snažíme hlídat si dostatek pitné vody, ale zapomínáme, že tak rychlá změna počasí, byť k vyšším teplotám, výrazně vysušuje jemnou pleť na tváři a mnohem rychleji se tak mohou tvořit vrásky. Dovolenou si chceme my ženy užít, ne řešit vrásky,“ říká s úsměvem Emílie Bury. Jedním z úžasných řešení, které pomáhá obnovovat krásu našich tváří, je u nás dosud ne moc objevená OBLIČEJOVÁ JÓGA.

Obličejová jóga je neinvazivní metoda , která podporuje regeneraci svalů, nastartuje přirozenou tvorbu kolagenu a elastinu a povzbudí lymfatický systém, čímž zbavuje pleť toxinů. Výsledky „cvičení“ jsou poměrně rychlé a skutečně ohromující. Pevnější kontury tváře, krku a očního okolí, plnější objem na lícních kostech, redukce vrásek, zbavíte se dvojité brady i otoků kolem očí. Pleť  je celkově zářivější, zrelaxovaná a plná. A pokud to spojíte s vhodným hydratačním krémem a doplníte vhodnou stravou, ke které přidáte na léto Betacaps – výsledky se dostaví ještě rychleji.

 

Kde se o Face józe, neboli obličejové józe dozvíte více?

V salonu SPA cosmetics můžete využít workshop „Jak cvičit obličejové svalstvo a odbourat vrásky“. Rezervovat místo si můžete už dnes.

Každé klientce se věnuji osobně, tak aby se o svou pleť a tvář uměla postarat poté sama,“ vysvětluje Emília Bury, která má jako kosmetický konzultant zkušenosti z různých koutů světa jako Martano a Bologna v Itálii, z Norimberku, Baden Badenu, ze Slovenska či Prahy. 

Další možností, jak objevit tajemství krásné pleti bez chirurgických zákroků a drahých investic je rezervovat si co nejdříve místo na WELLNESS VÍKEND, který se uskuteční už letos v říjnu. Určitě neváhejte, protože krása je v jednoduchosti. A to platí i o obličejové józe. Když víte, jak na to, je velmi jednoduchá a dá se dělat i při jízdě autem, nebo při žehlení.

Dámy, pokud chcete být krásné hned na první pohled, obličejovou jógu byste si rozhodně neměly nechat ujít. 

Více o WELLNESS vÍKENDU.